Mandelflarn

Mandelflarn smaker godt til jul. men er supre resten av året også, f.eks. som tilbehør til vaniljeis. Dette er oppskriften til bonusfaren min.

100 g smør

100 g sukker

2 ss fløte

100 g finhakkede mandler

1 ts glukose

2 ss hvetemel

 

Smelt smøret, rør inn sukkeret og varm opp til kokepunktet. Avkjøl litt, før du rører inn resten av ingrediensene.

Sett kakerøren på bakepapirkledd stekeplate med en teskje, (1 ts per kake). Sett kun 4 x 3 kaker per brett, for de flyter ut under steking. Stek mandelflarn midt i ovnen på 150 grader til de er gylne og fine. Det tar ca. 10-15 min.

Mandelflarn
Mandelflarn

 

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese