Tomatbruschetta er en italiensk rett med sprøstekt brød, smurt med hvitløk og olivenolje. På brødet legges deilig tomatblanding, olivenolje og balsamico. Det er lett å lage og smaker nydelig.
1 landbrød i skiver
Hvitløk
Minitomater delt i 2 eller 4
Basilikum
Minimozzarellaputer
Spekeskinke
God olivenolje
Tyktflytende balsamico
Landbrødet pensles med olivenolje og smøres med hvitløk fra fedd på begge sider. Legges dem i varm panne til de er gylne og sprø på begge sider.
Legg på tomater, mozzarella, spekeskinke og basilikum. Server med god olivenolje og en vellagret balsamico.
![Tomatbruschetta Tomatbruschetta](https://i0.wp.com/www.aperitivomat.no/wp-content/uploads/P1090517.jpg?resize=750%2C500&ssl=1)
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.