Ukemeny for uke 52

Ukemeny for uke 52 ligger klar. Du kommer inn på oppskriftene ved å følge linkene, enten her, i overskriftene eller ved å trykke på bildene. Om du sliter med menyen til første juledag, nyttårsaften, eller hva du skal gjøre med restene, får du masse tips her. Jeg håper menyen faller i smak.

Mandag: Den beste dagen i jula – 1. juledag
Den beste dagen i jula – 1. juledag
Den beste dagen i jula – 1. juledag
Dessert: Ris à la Mande eller Dronning Maudfromasj
Den danske broren til riskremen – Ris à la Mande
Den danske broren til riskremen – Ris à la Mande

 

Dronning Maudfromasj
Dronning Maudfromasj

 

Tirsdag: Restemat «pytt i panne»
Restemat «pytt i panne»
Restemat «pytt i panne»
Onsdag: Bakt potet med gravlaks og kald rømmesaus
Bakt potet med gravlaks og kald rømmesaus
Bakt potet med gravlaks og kald rømmesaus
Torsdag: Mammas minestronesuppe
Mammas minestronesuppe
Mammas minestronesuppe
Fredag: Meksikansk form med kylling
Meksikansk form med kylling
Meksikansk form med kylling
Lørdag: Laks med eplesaus
Laks med eplesaus
Laks med eplesaus
Dessert: Juledessert med sirupssnipper

Juledessert med sirupssnipper

Søndag: Parmesangratinert hummer

Parmesangratinert hummer

Salma med litt smak av Østen – nydelig og lettlagd
Salma med litt smak av Østen – nydelig og lettlagd
Salma med litt smak av Østen – nydelig og lettlagd
Andebryst med rødvinskokt pære, rødvinssaus, persillerotpuré og spennende poteter

Andebryst med rødvinskokt pære, rødvinssaus, persillerotpuré og spennende poteter

Pinnekjøtt med en helt nydelig saus
Pinnekjøtt med en helt nydelig saus
Pinnekjøtt med en helt nydelig saus

 

Dessert: Crème brûlée
Crème brûlée
Crème brûlée

 

Ukemenyen er bare et forslag og du finner masse andre spennende oppskrifter HER.

Du finner flere spennende og varierte menyer HER.

 

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din HER. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese