Gå til innhold

AperitivoMat.no

Mat, drikke, reiser og interiør

  • SØK
  • HJEM
  • BLOGG
  • OPPSKRIFTER
    • Drikke
    • Søkeside
    • Sous vide
    • Billig – lettvint
    • Utenlandske retter:
    • Festmat og menyer
    • Norsk tradisjonsmat
    • Sunnere alternativer
  • INTERIØR
    • Rom for rom
    • Borddekking
    • Hage og uteplass
    • Høytider og sesong
    • Selvgjort er velgjort
  • REISER OG SPISESTEDER

Usbekistan

Usbekisk mat vil glede kjøttelskere. De bruker mye lam, storfe, hest, kamel og fjærkre. Den tradisjonelle nasjonalretten er pilaf. Den tilberedes forskjellig i forskjellige regioner i landet, og varieres i takt med årstidene.

  • Ensaladilla rusa
    Ensaladilla rusa
  • Gadjar halwa – en deilig dessert
  • Lam pilav (pilaff, pilau, plov)
    Lam pilav (pilaff, pilau, plov)
  • Pilafris
Personvernerklæring
  • Facebook
  • Twitter
  • WordPress
  • Instagram
  • Pinterest
  • SØK
  • Kontakt
  • Om meg
  • Brukervilkår
AperitivoMat.no, proudly powered by WordPress.