Soppstuing med parmesan får en smak av Italia, grunnet parmesanen. Den er nydelig til både grillet og stekt kjøtt og hvit fisk.
3 pakker med strimlet sopp, f.eks. aromasopp og sjampinjong
2 ss smør
1 finhakket løk
1 ss kyllingfond ev. buljongterning
4 dl fløte
1 god neve nyrevet, frisk parmesan
Litt nykvernet pepper
1 neve finhakket kjørvel, ev. andre urter du liker
Stek soppen i smøret. Tilsett løk og stek videre til den er gyllen. Tilsett fond og 4 fløte. La det småkoke til soppstuingen er passe tykk. Smak til med parmesan og pepper. Tilsett kjørvel ved servering.
![Soppstuing med parmesan Soppstuing med parmesan](https://i0.wp.com/www.aperitivomat.no/wp-content/uploads/1F0E2159-8CAD-4F1F-BD33-DF9998E748B4.jpeg?resize=700%2C465&ssl=1)
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.