Ovnsbakte rotgrønnsaker med søtpotet smaker godt til mange slags retter. Denne varianten med søtpotet, gir både grønnsaker og poteter i ett, og det kan jo ofte være praktisk, når man har gjester.
Skrell og del ønskede rotgrønnsaker i terninger. Her har jeg brukt søtpotet, rødbeter, hvitbeter, gulbeter og polkabeter. Bland grønnskene med olje, salt og pepper i en ildfast form. Du kan gjerne tilsette krydderurter som passer til maten forøvrig også, f.eks. timian eller rosmarin. Stekes i ovnen på 180 grader i ca 1 time. Rør av og til.
Avslutt med et dryss frisk timian, rett før servering.
![Ovnsbakte rotgrønnsaker med søtpotet Ovnsbakte rotgrønnsaker med søtpotet](https://i0.wp.com/www.aperitivomat.no/wp-content/uploads/0BA15909-27AF-4F9B-83C7-0D00C8687622.jpeg?resize=700%2C465&ssl=1)
Du finner flere velsmakende og sunne grønnsaksretter her.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.