Potetsalat med sennep passer til mye forskjellig og smaker godt, både lun og kald. Denne varianten passer til både spekemat, grillmat og fisk.
Kok 1 kg poteter. Avkjøl dem så mye at du klarer å holde i dem, før du deler dem i terninger.
Bland 1 boks rømme, 1 pose majones, 4 ss agurkmix, 1 ss sennep (helst grov) og 2 finstrimlede vårløk. Smak til med salt og pepper. Tilsett potetterningene og server.
![Potetsalat med sennep Potetsalat med sennep](https://i0.wp.com/www.aperitivomat.no/wp-content/uploads/23466-dsc_0764-2016656-7-1494141018657.jpg?resize=750%2C499&ssl=1)
Du finner flere spennende potetvarianter HER.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.