Thai kylling- og paprikawok er veldig populært hos oss. Du kan gjøre denne oppskriften sterkere eller svakere, ved å justere chilimengden. Denne oppskriften passer til 4 personer.
4 kyllingfileter i strimler
Litt nøytral olje
1 finhakket løk
2 finhakkede hvitløk
1 finhakket chili
1 glass rød currypaste
2 ss kyllingfond (eller 1 buljongterning)
1 ss revet ingefær
1 boks kokosmelk
2 ss fishsaus
1 lime, kun saften
1 rød paprika i strimler
Littfersk, finhakket koriander
Varm olje i en stekepanne eller wok på middels sterk varme, og stek kyllingfilet til den begynner å få en gyllen farge. Tilsett løk, hvitløk, chili, currypaste og ingefær. Hell på kokosmelk og kyllingfond. Kok opp, og tilsett fishsaus, limesaft og paprika. La det koke i ca. 5 minutter. Rør inn finhakket koriander og server med ris.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.