Trøffel- og baconpotetmos smaker godt til både kjøtt og fisk. Denne oppskriften passer til 4 personer.
10 mellomstore poteter
2 dl fløte
100 g smør
150g sprøstekt bacon i terninger
1 ss trøffelolje
2 ss finhakket gressløk
1⁄2 ts salt
1⁄2 ts pepper
Skrell poteter og kok dem møre, uten salt i vannet. Hell av vannet, mos potetene og rør inn resten av ingrediensene utenom salt og pepper. Rør godt og smak til med salt, pepper og muskat.
![Trøffel- og baconpotetmos Trøffel- og baconpotetmos](https://i0.wp.com/www.aperitivomat.no/wp-content/uploads/0bb9d-dsc_0825-2016656-12-1495950882556.jpg?resize=750%2C499&ssl=1)
Du finner flere spennende potetvarianter HER.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.