Appelsinsaus til kylling eller and passer perfekt til fjærkre og er enkel å lage.
1 ss smør
1 fedd finhakket hvitløk
3/4 l appelsinjuice
1 finhakket løk
3 ss brunt sukker
1 ss kyllingfond
Maizenna
1 ts estragon
50 g smør
Blank løken og hvitløken i smør. Det skal ikke bli brunt. Tilsett sukker, fond og juice. La det koke ned til 1/3 av væskemengden. Sil av så du får en fin, jevn sjy. Tilsett estragon og jevn med maisenna til passe sausekonsistens. Rett før servering tilsettes smør, så sausen blir blank og fin.
![Appelsinsaus til kylling eller and Appelsinsaus til kylling eller and](https://i0.wp.com/www.aperitivomat.no/wp-content/uploads/Appelsinsaus.jpg?resize=750%2C500&ssl=1)
Du finner flere spennende sausoppskrifter her.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din HER. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.
Så god sausen så ut! 🙂
Takk 👍