Balsamicoløk

Balsamicoløk smaker godt til biff, hamburger, pølser og det meste av grillmat. Den egner seg også godt til legge i fryseren og kan tas opp igjen når den skal brukes.

4 rødløk i strimler
2 ss smør
4 ss olje
4 ts sukker
6 ss balsamico
4 ts Worcestershire saus
Salt og pepper

Stek løken i en stekepanne med smør og olje, på middels varme. Rør av og til til løken blir myk og har falt godt sammen, det tar ca. 20 min. Rør inn resten av ingrediensene og fortsett å steke på middels varme til løken er helt karamellisert. Smak til med salt og pepper.

Balsamicoløk
Balsamicoløk servert med pølse og potetmos

 

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese