Grillet tunfisk med potetpuré og salsa smaker friskt og godt.
Tomatsalsa:
5 klasetomater, frøene tatt ut og delt i små terninger
1 finhakket rødløk
1 rød paprika i små terninger
4 ss olivenolje
salt og nykvernet pepper
Saften av 1 lime
1 neve finhakket koriander
Rør alle ingrediensene sammen.
Tunfisk:
800 g tunfisk delt i 4 biffer
1/2 sitron
4 ss sesamfrø
Salt og pepper
Krydre tunfisken med salt og pepper. Hold biffene på høykant og dypp alle sidene i sesamfrøene. Stek dem i 2 minutter på hver side. Drypp over sitron rett før servering.
Du finner oppskrift på en perfekt potetpuré HER.
![Grillet tunfisk med potetpuré og salsa Grillet tunfisk med potetpuré og salsa](https://i0.wp.com/www.aperitivomat.no/wp-content/uploads/bd509-p1000657-2016656-9-1519196047779.jpg?resize=750%2C500&ssl=1)
Du finner mange spennende oppskrifter fra fjern og nær med både tunfisk og andre fiskeslag her.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.