Bursdagsmiddag for 50-åringen

Bursdagsmiddag for 50-åringen er en spesiell anledning, for når man fyller 50, må man få velge litt på øverste hylle når man skal ha familiemiddag. Jeg valgte en forrett med røykelaks, som jeg synes er spesielt god. Du finner oppskriften HER.

Til forretten drakk vi en deilig Petit Chablis.

Til hovedrett valgte jeg begersvingenlam, eller kampen om den grønne gørra. Denne lammeretten er smakfull og koser deg i ovnen mens jeg kan gjøre andre ting så lenge. Oppskriften finner du HER.

Til hovedretten en Barbera d’Alba fra Superiore 2012 fra Brezza, som er vingården vi bor på når vi er i Barolo.

Til dessert spiste vi sjokoladekledd rabarbra- og jordbæris med jordbærcoulis. Oppskriften på desserten finner du HER.

Til desserten drakk vi en nydelig Tommasi fra 2013.

Bursdagsmiddag for 50-åringen - viner
Bursdagsmiddag for 50-åringen – viner

.

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her.  Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

 

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese