17. mai = champagne- og vaffelfrokost

17. mai = champagne- og vaffelfrokost hos oss og det er en hyggelig tradisjon.

Champagne- og vaffelfrokost er vel kanskje ikke det mest vanlige. Jeg blir dessuten møtt med latter på polet, når jeg ber om champagne til vafler. Uansett er dette en fantastisk tradisjon.

Tilbehøret er smør, brunost, rømme og diverse syltetøy. Vi serverer også med et fat spekeskinke, som faktisk smaker veldig godt sammen med vafler og rømme.

Om du også har lyst på vafler, finner du flere varianter HER.
Gratulerer med dagen!

17. mai = champagne- og vaffelfrokost
17. mai = champagne- og vaffelfrokost

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

 

 

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese