Bayonneskinke med aspargessaus og hasselbackpoteter

Bayonneskinke med aspargessaus og hasselbackpoteter er en deilig kombinasjon og vi bruker det alltid i løpet av sommeren, men det smaker godt andre årstider også. Jeg jukser litt og bruker aspargessuppepulver som utgangspunkt.

 

Skinka:

1 rå bayonneskinke

1 glass asparges

Legg skinka i en ildfast form og hell kraft fra aspargesen over. Pakk folie rundt og sett i ovnen på 200 grader i 45 minutter.

Sausen:

1 pose aspargessuppepulver

1/2 mengde væske av det som står på posen

Bland sammen i en kjele og kok opp under omrøring.

Oppskrift på hasselbackpoteter finner du her.

Server med aspargesen fra glasset eller fersk asparges som er smurt med olje og grillet raskt på alle sider.

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese