Lakseforrett med reker, rogn og pepperrotkrem

Denne laksen serveres rå, så jeg bruker alltid Salma, som smaker friskt og er vakumpakket. Jeg kjøper ferske reker, som jeg piller selv og stor rogn på glass, siden jeg synes den er mest dekorativ.

Pepperrotkrem:

1 dl creme fraiche

15 g reven pepperrot

1 ts limesaft

Alt blandes og settes kaldt til bruk

Laksen:

200 g laksefilet helst Salma

200 g røkelaks

Saft av 1 lime

1 neve finhakket basilikum

1⁄2 ts pepper

Pynt:

Noen reker

Rogn på glass

Frist basilikum

Reddikspirer eller annet grønt

Finhakk fisken med en skarp kniv. Bland sammen alle ingrediensene. Anrett på tallerken sammen med pepperrotkrem, reker, rogn, friske basilikumblader og reddikspirer eller annet grønt. Server litt sprø kjeks til.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese