Minas glutenfrie eplepai

Minas glutenfrie eplepai både ser fantastisk ut og smaker godt, også for oss uten cøliaki.

150 g smør

150 g sukker

1 egg

1/2 ts bakepulver

300 g Toro glutenfrie bakemiks

6 epler skrelt og delt

Saft av 2 lime

100 g brunt sukker

3 ss kanel

Visp sammen smør og sukker. Tilsett egg, bakepulver og bakemiks. Settes i kjøleskapet i min. 1 time.

Trykk deigen ut i paiform og stekes i 10 min. på 175 grader.

Legg i epler og dryss over kanel. Stekes videre på 175 grader i 30-40 min.

Server Minas glutenfrie eplepai med is eller krem og ev. karamellsaus.

Minas glutenfrie eplepai

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese