Morrapytt

Pytt i panne er en fin rett, når du vil bruke opp matrester. Den pleier å bli servert med stekt egg på toppen. I denne varianten her jeg rørt inn lett sammenpisket egg mot slutten. Jeg synes det blir minst like godt og det blir mindre oppvask. Du kan lage morrapytt av det meste, men her er det jeg hadde av rester i dag:

Kokte poteter i terninger

Baconterninger

Løk, finhakket

Paprika

Egg, sammenpisket

Kruspersille, hakket

Stek baconterningene og ta de ut av panna. Stek potetene og løken i litt smør, så det får fin farge. Tilsett baconet og paprikaen. Tilsett egg, rør rundt, dryss på persillen og server med godt brød og ev. ketsjup, BBQ-saus eller annen saus du har lyst på.

Du kan abonnere på nyheter fra bloggen min. Det er helt gratis 😊

Du kan også følge bloggen på FB

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese