Pasta med laks og tomater

Pasta med laks og tomater smaker nydelig. Denne oppskriften kan også lages med andre fiskeslag er passe til 4 personer.

600 g laksefilet

Litt olje til steking

1 finhakket løk

2,5 dl hvitvin

20 minitomater, delt i 2

2 finhakkede hvitløksfedd

1 ss fiskefond

2 ss finhakket, soltørket tomat

50 g edamamebønner

50 g erter

1 ts oregano

Salt og pepper

1 neve bladpersille

Ev. litt parmesan

Blank løken i olje i en stekepanne, før du tilsetter hvitløk, tomater, vin, fond og krydder. La det kose seg i noen minutter, så tomatene går i oppløsning. Tilsett soltørka tomat, erter og bønner og la det kose seg på lav varme i noen få minutter. Kok pasta etter anvisning på pakka og rør den sammen med resten. Krydre laksen med fiskekrydder eller italiensk krydder, stek den kjapt på begge sider og legg den på toppen av pastaen. Pynt pasta med laks og tomater med litt bladpersille og server gjerne med revet eller høvlet parmesan.

Pasta med laks og tomater

 

Du finner varierte og velsmakende matretter fra Italia HER.

 

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese