Pasta med oksefilet og trøffel

Pasta med oksefilet og trøffel smaker veldig godt. Det er ikke så lett å få tak i fersk trøffel der jeg bor, men Meny har på glass og den er super til denne retten. Denne oppskriften er passe til 4 personer.

400 g oksefilet i strimler

Litt olje til steking

20 minitomater, delt i 2

1 finhakket løk

2 finhakkede hvitløksfedd

1-2 trøfler

ev. litt parmesan

Italiensk krydderblanding

Salt og pepper

Brun kjøttet raskt i oljen og sett til side. Brun løken i den samme oljen. Tilsett hvitløk, tomater og krydder. La det kose jeg noen minutter, så tomatene går i oppløsning. Tilsett kjøtt og la det frese i noen minutter.

Kok pasta etter anvisning på pakka. Hell av kokevannet, men behold noen spiseskjeer av vannet. Bland alt sammen og fordel på tallerkener. Server pastaen med trøffel og ev. litt parmesan, så gjestene kan forsyne seg selv. 

 

Pasta med oksefilet og trøffel
Pasta med oksefilet og trøffel

 

Du finner flere spennende og velsmakende pastaretter her.

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese