Pizza with ham, pineapple and mushroom

Denne pizzavarianten har vel blitt en klassiker. Jeg synes ananas smaker friskt og god på pizza og balanserer salte smaker godt.

1 small box Mutti pizza sauce

1 ss oregano

2 cloves finely chopped garlic

1 tsp thyme

Various cheeses of your choice

Mozarella

1 good handful of sliced mushrooms

1 small red onion in strips

1/2 yellow pepper in strips

1 box pineapple

1 pk Provencal ham or other cold cuts that must be used up

Some basil leaves

Mix Mutti pizza sauce, oregano, garlic and thyme in a saucepan and let it boil in min. 15 min on low heat.

Du finner oppskrift på pizzabunn her.

Bre pizzasausen over den halvstekte bunnen. Legg på osten, bortsett fra mozzarellaen. Legg på sopp, løk, paprika, ananas og kjøttpålegg. Riv opp mozzarellaen og legg rundt om kring på pizzaen. Stekes på høy temperatur i ovnen til den er gyllen oppa. Legg på basilikum og server.