Spennende fiskesaus med Pastis

Spennende fiskesaus med Pastis har en smak av anis og smaker nydelig til all slags hvit og rød fisk.

2 finhakkede løk

3 gulrøtter i terninger

1 fedd finhakket hvitløk

1/2 fennikel i terninger

100 g smør

2 fiskebuljongterninger

1 dl hvitvin

1 dl Pastis (eller et annet anisbrennevin)

1/3 ltr fløte

1 boks creme fraiche

1 god neve finhakket kjørvel

Start med å frese løk, gulrøtter, hvitløk og fennikel i smør, til løken er mør. Tilsett buljong og hvitvin. Kok til fuktigheten nesten er borte. Tilsett Pastis (eller et annet anisbrennevin), fløte og creme fraiche. Kok opp og tilsett kjørvel.

Spennende fiskesaus med Pastis
Spennende fiskesaus med Pastis

 

Du finner mange forskjellige oppskrifter på saus her.

 

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din HER. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

 

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese