Spennende fiskesaus med Pastis har en smak av anis og smaker nydelig til all slags hvit og rød fisk.
2 finhakkede løk
3 gulrøtter i terninger
1 fedd finhakket hvitløk
1/2 fennikel i terninger
100 g smør
2 fiskebuljongterninger
1 dl hvitvin
1 dl Pastis (eller et annet anisbrennevin)
1/3 ltr fløte
1 boks creme fraiche
1 god neve finhakket kjørvel
Start med å frese løk, gulrøtter, hvitløk og fennikel i smør, til løken er mør. Tilsett buljong og hvitvin. Kok til fuktigheten nesten er borte. Tilsett Pastis (eller et annet anisbrennevin), fløte og creme fraiche. Kok opp og tilsett kjørvel.
![Spennende fiskesaus med Pastis Spennende fiskesaus med Pastis](https://i0.wp.com/www.aperitivomat.no/wp-content/uploads/ecf98-dsc_0771-2016656-10-1487138800544.jpg?resize=700%2C465&ssl=1)
Du finner mange forskjellige oppskrifter på saus her.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din HER. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.