Enchiladas er en vanlig rett å spise i Mellom-Amerika og en super fredagsrett. Jeg har laget den med karbonadedeig av storfe, men du kan også lage den av kyllingdeig, eller vilt, som f.eks. elg.
500 g karbonadedeig
1 finhakka løk
1 reven gulrot
2 ss tacokrydder
1 boks mais
2 glass tacosaus
1 pk tortilla
200 g revet ost
Karbonadedeig og løk brunes før du tilsetter mais, tacokrydder og 1 glass tacosaus. Rull blandingen inn i tortillas, legg dem i ildfast form, hell over 1 glass tacosaus, strø over ost og gratiner det i ovnen på 200 grader, til osten er gyllen. Lag frisk salat og server enchiladas med tacochips, guacamole, som du finner oppskrift på HER eller rømme.
![Enchiladas Enchiladas](https://i0.wp.com/www.aperitivomat.no/wp-content/uploads/P1070896.jpg?resize=750%2C500&ssl=1)
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.