Et koselig sommerbord

Et koselig sommerbord er hyggelig å dekke, og dette bordet er  i forbindelse med at vi inviterte svigerinnene mine med mennene sine, til en grillbuffet. Det var ganske ustabilt vær denne dagen, så det var vanskelig å bestemme seg for om vi skulle sitte inne eller ute, men endte med å dekke på inne. Da gjestene kom, var det plutselig nydelig ut, så vi tok velkomstdrinken og forretten der, før vi rømte inn og spiste resten av måltidet inne.

Et koselig sommerbord
Et koselig sommerbord

Denne gangen var bestillingen til Kari hos Interflora at jeg gjerne ville ha en dekorasjon som oser av sommer og det fikk jeg. Siden jeg alltid passer på når det er tilbud på servietter, har jeg mange varianter å velge i og disse gikk fint både til løperne og til blomsterdekorasjonen.

Og menyen?

Velkomstdrink: Pornstar martini

Italiensk 3-retters meny

Forrett: Et fat med skinke, spekepølser, oliven, ost og deilig, sprøtt brød

Hovedrett: Fire slag grillet kjøtt (indrefilet av storfe, indrefilet av lam, kyllingfilet og spareribs med diverse tilbehør, som f.eks. chimichurry, salsa

og BBQ-saus.

Dessert: Limoncellotiramisu

 

Et koselig sommerbord
Et koselig sommerbord

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese