USA: Frokost på Hawaii Convention Center

Jeg kan med en gang si at frokosten på Hawaii Convention Center i Honolulu, er noe av det merkeligste jeg har smakt. Vi var mange mennesker der, så det burde vært mulig å variere denne maten litt og kanskje servere noe for enhver smak.

Om jeg skal oppsummere alt vi kunne velge mellom til frokosten, er vel fellesnevneren sukker og jeg må si jeg ble nokså overrasket når jeg smakte på den første (og siste) pølsa. Den minnet mer om dessert enn som noe som kunne passe sammen med eggerøre og bacon til frokost. Rundstykkene var i tillegg til å være søte, også veldig tørre.

Heldigvis oppdaget jeg etter hvert at de hadde gjemt müsli og yoghurt i en krok, så det ble redningen resten av dagene vi var der.

Du finner flere av mine reiser og restaurantbesøk HER.

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese