Abesha gomen – grønnsaksblanding fra Etiopia og Eritrea

Abesha gomen – grønnsaksblanding fra Etiopia og Eritrea passer til både kokte, stekte og grillede retter av både fisk og kjøtt. Den brukes alltid til injera, som er en pannekake.

1 finhakket løk

1 hvitløk

2 ts berbere

1 ss smør

2 ss vann

1 pose grønnkål, de kraftigste stilkene fjernet

Fres løk og hvitløk i smør til løken er blank. Tilsett vann og grønnkål og rør det sammen. La det koke i ca 5 min. og server til injera.

Abesha gomen - grønnsaksblanding fra Etiopia og Eritrea på injera
Abesha gomen – grønnsaksblanding fra Etiopia og Eritrea på injera

 

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese