Fylt brød er deilig som lunsj, en kveldsrett eller som tilbehør til suppe eller tapas.
1 landbrød ev. loff
1 pk bacon i små terninger, sprøstekt
50 g smør, romtemperert
1 ss dijonsennep
2 fedd hvitløk, finhakket
1 kvast persille, finhakket
150 g ost, gjerne vellagret og gjerne flere slag
Skjær brødet i ruter på ca. 3 x 3 cm. Ikke skjær helt igjennom, for brødet skal henge sammen i bunnen.
Bland smør, hvitløk, persille og sennep. Gni inn brødet med smørblandingen, inkl. nedi kuttene. Dytt baconet ned i snittene og deretter osten.
Legg brødet på et bakeark, i en ildfast form og sett det i ovnen på 200 grader til osten får fin farge, ca. 15 min.

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.