Gratinerte nachos med biff

Gratinerte nachos med biff er en deilig variant av fredagstacoen og en favoritt hos oss. Du kan bruke både biffrester og rå biff i denne oppskriften. Du velger hvilken salsa du ønsker, så du får ønsket styrke på retten.

1 pk nachos etter smak og behag. Jeg har brukt med paprika

400 g biffterninger

1 finhakket løk

1 pk. tacokrydder, eller bruk hjemmelaget

2 fedd hvitløk

1 boks kidneybønner (skyll av laken)

1 boks mais

1 glass salsa etter eget ønske

1 pk revet ost

 

Stek biff, løk og hvitløk, bland i tacokrydder. Biffen kan gjerne være litt rå. Bland mais, bønner og salsa i en ildfast form. Rør inn biffblandingen, dryss over ost, rør den delvis inn i blandingen og sett formen i ovnen på 225 grader, til osten begynner å få litt farge. Stikk inn nachos og stek videre til alt får en gyllen, fin farge. Server med f.eks. limebåter og frisk koriander.

Gratinerte nachos med biff
Gratinerte nachos med biff

 

Server gratinerte nachos med biff med en god salat eller salsa og guacamole, som du finner oppskrift på her.

Du finner flere deilige varianter av fredagstaco HER.

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese