Karibisk kyllingrett er en deilig ovnsrett, som kan gjøres sterkere eller mildere ved å justere mengden sweet chili dipping sauce.
2 ss nøytral olje
1 pk aromasopp
2 rødløk
1 boks kokoskrem
1 boks kokosmelk
4 fedd hvitløk, finhakket
2 dl sweet chili dipping sauce
2 ss kyllingfond
20 dråper korianderekstrakt (ev. 1 neve fersk, finhakket)
1 boks ananas delt i biter
800 g kyllinglår og eller bryst
1 rød paprika, strimlet
1 grønn paprika, strimlet
Fordel oljen i en ildfast form og legg på finstrimlet rødløk og sopp. Sett i ovnen på 200 grader, til det får litt farge. Legg på kyllingen.
Dryss over paprika og ananas. Bland kokoskrem, kokosmelk, hvitløk, sweet chili dipping sauce, fond og korianderekstrakt og hell over kyllingen. Sett i ovnen på 180 grader til kyllingen er gjennomstekt, ca 1 time. Server med ris.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.