Karibisk kyllingrett

Denne deilige kyllingretten kan gjøres sterkere eller mildere ved å justere mengden sweet chili dipping sauce.

2 ss nøytral olje

2 rødløk

1 pk aromasopp

1 boks kokoskrem

1 boks kokosmelk

4 fedd hvitløk, finhakket

2 dl sweet chili dipping sauce

2 ss kyllingfond

20 dråper korianderekstrakt (ev. 1 neve fersk, finhakket)

800 g kyllinglår og eller bryst

1 rød paprika, strimlet

1 grønn paprika, strimlet

1 boks ananas delt i biter

Fordel oljen i en ildfast form og legg på finstrimlet rødløk og sopp. Sett i ovnen på 200 grader, til det får litt farge. Legg på kyllingen.

Dryss over paprika og ananas. Bland kokoskrem, kokosmelk, hvitløk, sweet chili dipping sauce, fond og korianderekstrakt og hell over kyllingen. Sett i ovnen på 180 grader til kyllingen er gjennomstekt, ca 1 time. Server med ris.

%d bloggere liker dette: