Kebabdressing gjør mye av smaken når du nyter kebaben. Denne sausen er kompleks og en favoritt hos oss. Den er også super til å servere ved siden av kebabpizza og om du liker den veldig godt, til hamburger.
350 g gresk yoghurt
150 g ekte majones
1 dl Heinz ketchup
2 ss lake fra sylteagurk
8 fedd malt hvitløk (bruk ev. hvitløkspresse)
4 ts salt
2 ts sort pepper
3 ts cayennepepper
4 ts malt koriander
2 ts spisskummen
2 ts garam masala
1 ss oregano
2 ts kanel
3 ss paprika
1/2 lime, kun saften
Bland alt sammen og sett kaldt i noen minutter, så smakene får satt seg.
![Kebabdressing Kebabdressing](https://i0.wp.com/www.aperitivomat.no/wp-content/uploads/P1000395.jpg?resize=750%2C500&ssl=1)
Du finner flere spennende og smaksrike sauser fra fjern og nær, både varme og kalde, her.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.