Kinesisk BBQ-saus

Kinesisk BBQ-saus kan brukes på flere måter, både som marinade og om du tilsetter litt maizenna og koker den opp, kan den også brukes som saus.

5 finhakkede hvitløksfedd

1 cm finhakket fersk ingefær

1,75 dl sherry vineddik

2,5 dl hoisin sauce

1,75 dl soyasaus

1,75 dl sukker

1⁄2 ts chinese 5-spicekrydder

Bland alle ingrediensene in en bolle til sukkeret er oppløst. Sett kaldt til det skal brukes.

Kinesisk BBQ-saus
Kinesisk BBQ-saus

Du finner flere spennende sausoppskrifter her.

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din HER. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

 

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese