Kinesisk BBQ-saus kan brukes på flere måter, både som marinade og om du tilsetter litt maizenna og koker den opp, kan den også brukes som saus.
5 finhakkede hvitløksfedd
1 cm finhakket fersk ingefær
1,75 dl sherry vineddik
2,5 dl hoisin sauce
1,75 dl soyasaus
1,75 dl sukker
1⁄2 ts chinese 5-spicekrydder
Bland alle ingrediensene in en bolle til sukkeret er oppløst. Sett kaldt til det skal brukes.
![Kinesisk BBQ-saus Kinesisk BBQ-saus](https://i0.wp.com/www.aperitivomat.no/wp-content/uploads/076E1F5C-7A51-4B6E-A6D0-3936FBC3CF24.webp?resize=750%2C500&ssl=1)
Du finner flere spennende sausoppskrifter her.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din HER. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.