Kremet pastasalat kan gjerne spises alene som en lunsjrett, men passer også godt som tilbehør til både grillmat og spekemat. Oppskriften er passe til 4 personer:
250 g makaroni eller pastaskruer
4 egg, hardkokte
1 pk smårettbacon, sprøstekt
1 dl majones
2 dl rømme
1 ts Dijonsennep
3 ss agurkmix
Revet skall av 1 lime (kun det grønne)
1 ts limesaft
2 vårløk, finstrimlet
1 rød paprika, i små terninger
Salt og pepper
Kok makaronien etter anvisningen på pakningen, hell av vannet og skyll i den kaldt vann. La pastaen renne av i et dørslag og hell den over i en bolle.
Hardkok eggene og avkjøl dem i kaldt vann, før du skreller dem. Bruk eggedeler eller kniv til å dele eggene i små biter.
Rør sammen majones, rømme og sennep. Smak til dressingen med agurkmix, limeskall, saft, salt og pepper.
Bland sammen makaroni/pastaskruer, egg, bacon, vårløk og paprika, men spar litt egg, vårløk og paprika til pynt, og vend inn dressingen. Kremet pastasalat blir best, hvis den får stå og hvile i ca. 30 minutter før servering. Server den gjerne med godt brød eller de fantastiske rundstykkene, som du finner oppskrift på her.
![Kremet pastasalat Kremet pastasalat](https://i0.wp.com/www.aperitivomat.no/wp-content/uploads/P1000790.jpg?resize=750%2C500&ssl=1)
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.