Krepsesalat

Krepsesalat er deilig på brødskiva, rundstykket eller i en baguette. Den er også super som en del av et koldtbord. Som med så mye annet, er hjemmelaget aller best og den er også kjapp og enkel å lage.

4 dl krepsehaler fra lake

1 pose majones

1 ts dijonsennep

Litt finhakkede urter (dill, gressløk eller persille)

Sitronsaft

Pepper

Skyll krepsehalene godt og la dem renne av seg i en sikt eller dørslag. Bland alt og smak til med sitronsaft og pepper.

Hjemmelaget krepsesalat smaker godt sammen med f.eks. fiskepudding og røykelaks også, eller prøv den sammen med pølse i brød/lompe.

 

 

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

 

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese