Kylling med urtesaus er mat de fleste kan like. Jeg liker å bruke flere typer urter i kombinasjon, men du kan også bruke yndlingsurten din. Oppskriften er passe til 4 pers.
Kyllingen:
800 g kyllingfilet
Salt og pepper
Smør stil steking
Brun kyllingen i smøret og la den stå på svak varme til den er gjennomstekt, men ikke tørr. Tiden avhenger av tykkelsen på kyllingen.
Urtesaus:
2 løk, finhakket
50 g smør
3 ss kyllingfond
7,5 dl fløte
1 neve friske, finhakkede urter, f.eks. persille, estragon, basilikum, gressløk
Salt og pepper
Ca. 1/2 sitron, kun saften
Fres løken blank i smøret. Tilsett fond og fløte og la det koke til fin tykkelse. Tilsett finhakkede urter og smak til med salt, pepper og sitronsaft.
Risen:
Ris kokt etter anvisning på pakken
1 boks mais
1 paprika, gjerne flere farger, finhakket
Når risen er ferdig kokt, blander du den med mais og paprika, rett før du serverer.
![Kylling med urtesaus Kylling med urtesaus](https://i0.wp.com/www.aperitivomat.no/wp-content/uploads/P1100756.jpg?resize=750%2C500&ssl=1)
Du finner mange velsmakende og varierte kyllingretter fra fjern og nær HER.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.