Gå til innhold

AperitivoMat.no

Mat, drikke, reiser og interiør

  • SØK
  • HJEM
  • BLOGG
  • OPPSKRIFTER
    • Drikke
    • Søkeside
    • Sous vide
    • Billig – lettvint
    • Utenlandske retter:
    • Festmat og menyer
    • Norsk tradisjonsmat
    • Sunnere alternativer
  • INTERIØR
    • Rom for rom
    • Borddekking
    • Hage og uteplass
    • Høytider og sesong
    • Selvgjort er velgjort
  • REISER OG SPISESTEDER

New Zealand

Maten i New Zealand kjøkken er en blanding av asiatiske, europeiske, polynesiske tradisjoner. De bruker mye lam og mye fisk, som ofte tilberedes på kullgrill.

Oppskrifter fra New Zealand:

  • Fersk tunfisk
    Fersk tunfiskbiff
  • Friterte plantanas
  • Kokosis med vanilje
  • Kylling i kokossaus
  • Kylling i kremet soppsaus med druer
Personvernerklæring
  • Facebook
  • Twitter
  • WordPress
  • Instagram
  • Pinterest
  • SØK
  • Kontakt
  • Om meg
  • Brukervilkår
AperitivoMat.no, proudly powered by WordPress.