Pinnekjøttsausen, med sin sødme, smaker perfekt til pinnekjøtt. Den er også enkel å lage og gjør suksess hver gang, når vi har middagsgjester.
Kok opp 1 boks fløte og tilsett pinnekjøttkraft, til den er passe salt. Tilsett sukker, til det smaker passe søtt. Smak om den er passe salt igjen og tilsett i tilfelle litt mer kraft. Smak til med litt pepper og tilsett lys maisennajevner, til pinnekjøttsausen er passe tykk.
Du finner oppskrift på julemat her.
![Pinnekjøttsaus Pinnekjøttsaus](https://i0.wp.com/www.aperitivomat.no/wp-content/uploads/DADF4000-E714-4620-B684-1C9296F28A01.jpeg?resize=750%2C499&ssl=1)
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.