Potetvafler er lettvint og mettende. Prøv dem til lunsj eller kveldsmat.
4 egg
4 dl melk
3 dl hvetemel
1 dl potetmel
1 ts salt
3 ss smeltet smør
1 ts pepper
1 ts bakepulver
5 revne middels store poteter
1 finstrimlet vårløk
Rør sammen egg, melk, hvetemel, potetmel, salt, pepper, bakepulver, smør, poteter og vårløk. La det svelle i ca 1/2 time før du steker dem på middels varme i vaffeljernet og serverer dem med ønsket tilbehør.
Jeg har servert mine potetvafler med salat, finhakket rødløk, mais, rømme og bacon.
![Potetvafler Potetvafler](https://i0.wp.com/www.aperitivomat.no/wp-content/uploads/DCE7F94C-7DA5-41B7-AAC0-286424711B74.jpeg?resize=750%2C499&ssl=1)
Du finner oppskrifter på flere småretter her.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.