Pyttipølse med asparges

Pyttipølse med asparges lages av frisk asparges og de pølsene du har for hånden eller liker best. Vi lager det av Eide-pølser, som du får kjøpt på Meny eller på Slakter Eides utsalg i Lillesand. Om du ønsker, kan du steke egget for seg selv og legge helt på toppen, men vi foretrekker det som det står i oppskriften.

Kokte poteter i terninger

Pølser i skiver

Løk, finhakket

Asparges, delt i munnfuller

Bønner på boks

Egg, sammenpisket

Kruspersille, hakket

Stek potetene og løken i litt smør, så det får fin farge. Tilsett pølser, bønner på boks og asparges og rør det sammen. Tilsett egg, rør rundt og vent på at det stivner litt. Dryss på persillen og server med godt brød og ev. ketsjup, BBQ-saus eller annen saus du har lyst på.

 

Pyttipølse med asparges

 

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din til [email protected]. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.