Pyttipølse med asparges lages av frisk asparges og de pølsene du har for hånden eller liker best. Vi lager det av Eide-pølser, som du får kjøpt på Meny eller på Slakter Eides utsalg i Lillesand. Om du ønsker, kan du steke egget for seg selv og legge helt på toppen, men vi foretrekker det som det står i oppskriften.
Kokte poteter i terninger
Pølser i skiver
Løk, finhakket
Asparges, delt i munnfuller
Bønner på boks
Egg, sammenpisket
Kruspersille, hakket
Stek potetene og løken i litt smør, så det får fin farge. Tilsett pølser, bønner på boks og asparges og rør det sammen. Tilsett egg, rør rundt og vent på at det stivner litt. Dryss på persillen og server med godt brød og ev. ketsjup, BBQ-saus eller annen saus du har lyst på.

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din til [email protected]. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.