Quinoa

Quinoa passer til både kjøtt- og fiskeretter. Det finnes mange oppskrifter på quinoa på nettet, men jeg har ikke funnet en som ligner på min, eller smaker like godt.

1 finhakket løk

2 dl quinoa

1 ss smør

1 ss olje

4 dl vann

1 ss fond (grønnsak el. kylling)

Skyll quinoaen godt i et dørslag. Fres løken og quinoaen på høy varme i smør/olje i 5 min. Rør hele tiden. Tilsett vann og fond og la det koke under lokk til vannet er borte. Det tar ca. 20 minutter. Smak om quinoaen er gjennomkokt. Om ikke, tilsett litt vann og kok til dette vannet også er trukket inn.

Quinoa
Quinoa

 

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese