Ribbe til julemiddag

Ribbe til julemiddag

Ribbe til julemiddag er tradisjonen i vår familie. Den serveres med medisterkaker, julepølse, surkål, rødkål, brun saus, mandelpoteter, sennep og sylteagurk.

Jeg har vokst opp med ribbe på julaften og ribberestene blir spist kald de kommende dagene, gjerne til frokost eller lunsj.

Det er ofte diskusjoner rundt hva som er en perfekt ribbe, men sprø svor er gjerne alle enige om at er viktig. Noen har mølje som tradisjon og da kokes ribba sammen med diverse kjøttpålegg, som for eksempel rull og sylte.

Perfekt ribbe
Perfekt ribbe

Noen har mølje som tradisjon og da kokes ribba sammen med diverse kjøttpålegg, som for eksempel rull og sylte.

Du finner flere ribbeoppskrifter og alle de andre oppskriftene på julemat her og med dette håper jeg alle får en perfekt julemiddag, med god mat, hyggelig selskap og besøk av julenissen.

Ribbe til julemiddag
Ribbe til julemiddag

 

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.