La Brasserie har vært på La Manga i mange år og vi har spist der mange ganger. Eieren er belgisk og snakker veldig bra engelsk.
Tartaren har fått eggeplommen blandet inn, siden det ikke er lov å servere rå eggeplomme i Spania. Dette gir tartaren en fin fyldig smak.
![](https://i0.wp.com/cdn.blogg.no/content/uploads/sites/322/2019/04/20130417/ACE03366-AF1B-423E-A415-476AC5E8D6D4-1200x900.jpeg?resize=750%2C563&ssl=1)
Vi var ikke så sultne da vi spiste der denne gangen, så vi bestilte kun hovedretter. Det tar litt tid å få maten her, men den smaker deilig, hjemmelaget.
![](https://i0.wp.com/cdn.blogg.no/content/uploads/sites/322/2019/04/20130420/4F3E6A2C-FA03-48BA-BEDB-1A543AE6D597-1200x900.jpeg?resize=750%2C563&ssl=1)
![](https://i0.wp.com/cdn.blogg.no/content/uploads/sites/322/2019/04/20130426/BADE9A9D-ABB1-4573-A980-0354E4287F37-1200x900.jpeg?resize=750%2C563&ssl=1)
Dessertene er hjemmelagde og smaker godt.
![](https://i0.wp.com/cdn.blogg.no/content/uploads/sites/322/2019/04/20130422/935FB820-FBA5-492C-8EFE-9318BAD86215-1200x900.jpeg?resize=750%2C563&ssl=1)
Du finner flere av mine reiser og restaurantbesøk HER.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.