Ukemeny for uke 48 ligger klar. Du kommer inn på oppskriftene ved å følge linkene, enten her, i overskriftene eller ved å trykke på bildene. Jeg håper menyen faller i smak.
Mandag: Karrisuppe med svinekjøtt
![Ukemeny for uke 48 Karrisuppe med svinekjøtt](https://i0.wp.com/e6d2y9fwjvj.exactdn.com/wp-content/uploads/P1100303.jpg?resize=750%2C500&ssl=1)
Tirsdag: Laks teriyaki – kjapp og deilig mat fra Japan
![Ukemeny for uke 48 Laks teriyaki – kjapp og deilig mat fra Japan](https://i0.wp.com/e6d2y9fwjvj.exactdn.com/wp-content/uploads/95dad-dsc_0426-2016656-8-1477934407643.jpg?resize=750%2C499&ssl=1)
Onsdag: Kokoskylling
![Ukemeny for uke 48 Kokoskylling](https://i0.wp.com/e6d2y9fwjvj.exactdn.com/wp-content/uploads/C23DE804-FB11-489B-B1BB-6785738A2D58.jpeg?resize=750%2C500&ssl=1)
Torsdag: Terteskjell
![Ukemeny for uke 48 Terteskjell](https://i0.wp.com/e6d2y9fwjvj.exactdn.com/wp-content/uploads/92e36-dsc_0756-2016656-12-1488698314272.jpg?resize=750%2C498&ssl=1)
Fredag: Marinert kyllingbryst i burgerbrød
![Ukemeny for uke 48 Marinert kyllingbryst i burgerbrød](https://i0.wp.com/e6d2y9fwjvj.exactdn.com/wp-content/uploads/8AC53B60-E065-451D-ADB8-4E54B457547A.jpeg?resize=750%2C422&ssl=1)
Lørdag: Angus tri tip med cumberlandsaus og pommes noisette
![Ukemeny for uke 48 Angus tri tip med cumberlandsaus og pommes noisette](https://i0.wp.com/e6d2y9fwjvj.exactdn.com/wp-content/uploads/P1070879.jpg?resize=750%2C500&ssl=1)
Dessert: Gresk yoghurtdessert
![Ukemeny for uke 48 Gresk yoghurtdessert](https://i0.wp.com/e6d2y9fwjvj.exactdn.com/wp-content/uploads/0CAB067A-4849-49D2-ADDE-139F4097D65D.jpeg?resize=750%2C500&ssl=1)
Søndag: Hjemmelaget pølse med rødkål
![Ukemeny for uke 48 Hjemmelaget pølse med rødkål](https://i0.wp.com/e6d2y9fwjvj.exactdn.com/wp-content/uploads/P1050284-scaled.jpg?resize=750%2C500&ssl=1)
Dessert: Appelsindessert
![Ukemeny for uke 48 Appelsindessert](https://i0.wp.com/e6d2y9fwjvj.exactdn.com/wp-content/uploads/P1090883.jpg?resize=750%2C500&ssl=1)
Ukemeny for uke 48 er bare et forslag og du finner masse andre spennende oppskrifter HER.
Du finner flere spennende og varierte menyer HER.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din HER. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.