Gresk laks er en smakfull rett, som er enkel å lage. Jeg synes det kan være ganske greit å lage hele middagen i en form i ovnen og denne oppskriften er passe til 4 personer.
4 ss olivenolje
800 g laks
1 finhakket rødløk
10 grønne oliven i tynne skiver
20 minitomater delt i to eller fire, avhengig av størrelsen
4 vårløk i strimler
1 glass fetaost, inkludert oljen den ligger i
8 soltørkede tomater i strimler
1 pk. sukkererter
1 ss tzatzikimiks
Risle olivenolje i bunnen av en ildfast form. Legg på laks i porsonsstykker. Strø over rødløken, begge slag tomater, olivenen, sukkerertene, vårløken og osten. Bland fetaostoljen med tzatzikimiks og hell den over grønnsakene. Dekk med aluminiumsfolie og sett i ovnen på 200 grader. Sjekk etter 30 minutter om laksen er ferdig og stek ev. litt til.
![Gresk laks Gresk laks](https://i0.wp.com/www.aperitivomat.no/wp-content/uploads/11F1B717-4AFF-45F8-BC9B-93D90AC12B94.jpeg?resize=750%2C499&ssl=1)
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.