Mannen i husets spagetti med kjøttboller i tomatsaus minner om Lady og Landstrykeren. Jeg synes det er kjempegodt og enda bedre når jeg ikke har laget det selv.
Sausen:
1 strimlet løk
1 fedd finhakket hvitløk
1,5 boks Mutte hakkede tomater
1 ss tørket basilikum
1 laurbærblad
1 kanelbark
3 dråper tabasco
Brun løk og hvitløk i smør. Tilsett resten av ingrediensene og la det koke lenge. Gjerne 1 time, om du har tid. Smak til med salt og pepper.
Kjøttbollene:
500 kjøttdeig av lam
2 ts salt
1 ts pepper
1 fedd hvitløk
1 ts muskat
2 ts tørket oregano
1 egg
Alt eltes godt sammen. Form små kjøttboller mellom hendene, og stek dem i smør, før de legges i sausen i noen minutter.
Spagettien kokes etter anvisning på pakken. Server gjerne mannen i husets spagetti med kjøttboller i tomatsaus med litt reven parmesan eller peccorino over. Pyntes med litt basilikum.
![Mannen i husets spagetti med kjøttboller i tomatsaus Mannen i husets spagetti med kjøttboller i tomatsaus](https://i0.wp.com/cdn.blogg.no/content/uploads/sites/322/2018/12/03172618/p1000337-2016656-8-1504877953483.jpg?resize=750%2C500&ssl=1)
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.