Gå til innhold

AperitivoMat.no

Mat, drikke, reiser og interiør

  • SØK
  • HJEM
  • BLOGG
  • OPPSKRIFTER
    • Drikke
    • Søkeside
    • Sous vide
    • Billig – lettvint
    • Utenlandske retter:
    • Festmat og menyer
    • Norsk tradisjonsmat
    • Sunnere alternativer
  • INTERIØR
    • Rom for rom
    • Borddekking
    • Hage og uteplass
    • Høytider og sesong
    • Selvgjort er velgjort
  • REISER OG SPISESTEDER

Kenya

Kenya har en variert matkultur. Kenyanerne spiser mettende mat som poteter, ris og ikke minst ugali (grøt laget av maismel). Ugalin, ris eller potet spises med kylling, biff, geit, grønnsaksgryter, bønner, sukuma wiki (grønnkål).

  • Bobotie
    Bobotie
  • Bønnesuppe med mais
    Bønnesuppe med mais
  • Kachumbari
    Kachumbari
  • Kylling Swahili
  • Lam pilav (pilaff, pilau, plov)
    Lam pilav (pilaff, pilau, plov)
  • Mishkaki – Mshakiki
  • Nanbrød med hvitløk – knallgode
  • Nanbrød med løkfrø (Nigellafrø)
  • Pilafris
  • Tomatsaus fra Afrika
  • Wali
Personvernerklæring
  • Facebook
  • Twitter
  • WordPress
  • Instagram
  • Pinterest
  • SØK
  • Kontakt
  • Om meg
  • Brukervilkår
AperitivoMat.no, proudly powered by WordPress.