Hakk

Hakk

Hakk er en lettlikt, tradisjonell familierett, som passer både til hverdags og som søndagsmat. Den passer godt med potetmos, men du kan også dele 8 poteter i terninger og la det koke med.

  • 400 g reinsdyrhakk eller elghakk ((kjøttdeig av vilt)
  • 2 ss smør til steking
  • 4 gulrøtter i små terninger
  • 2 løk, finhakket
  • 100 g erter
  • Salt og pepper

Brun hakk og løk i smør i  varm panne. Tilsett gulrøtter og la det stå på laveste varme under lokk, mens du lager potetmosen. Rør inn ertene og smak til med salt og pepper, rett før servering.

Hakk
Hakk

 

Du finner mange flere spennende og velsmakende matretter med vil her.

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Legg igjen en kommentar