Gambas pil pil er en spansk rett som passer til forrett, eller som en del av et tapasmåltid. Den er rask å lage og smaker nydelig. Det smaker godt med litt brød til, som kan dyppes i den varme oljen og nytes sammen med rekene.
- 360 gram gambas, scampi eller argentiske villreker (rå, skrelt)
- 180 ml olivenolje
- 8 fedd hvitløk
- 2 chilipepper
- 1 ts paprika
- Salt og sort pepper
- Finhakket persille
Varm olivenolje. i en panne, tilsett hvitløk, chili og paprika, rør det inn i oljen. Tilsett rekene og stek på den ene siden i 2 minutter
Snu rekene og stek i 2 minutter på den andre siden.
Ha over i en varme tapasskåler sammen med oljeblandingen.
Dryss over persille og ev. salt og pepper.

Du finner flere spennende og velsmakende her.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.