Gå til innhold

AperitivoMat.no

Mat, drikke, reiser og interiør

  • SØK
  • HJEM
  • BLOGG
  • OPPSKRIFTER
    • Drikke
    • Søkeside
    • Sous vide
    • Billig – lettvint
    • Utenlandske retter:
    • Festmat og menyer
    • Norsk tradisjonsmat
    • Sunnere alternativer
  • INTERIØR
    • Rom for rom
    • Borddekking
    • Hage og uteplass
    • Høytider og sesong
    • Selvgjort er velgjort
  • REISER OG SPISESTEDER

Eritrea

Maten fra Eritrea er basert på innfødte kulinariske tradisjoner. De har mange likheter med nabolandet Etiopia og andre afrikanske land i regionen. De serverer ofte gryteretter med brød (spesielle pannekaker) til.

 

Oppskrifter fra Eritrea:

  • Abesha gomen – grønnsaksblanding fra Etiopia og Eritrea
  • Ayib
  • Berbere
    Berbere
  • Doro wat
    Doro wat
  • Injera
    Injera
  • Lam pilav (pilaff, pilau, plov)
    Lam pilav (pilaff, pilau, plov)
  • Mishkaki – Mshakiki
  • Pilafris
  • Shimbra wot
    Shimbra wot
  • Timatim
    Timatim
Personvernerklæring
  • Facebook
  • Twitter
  • WordPress
  • Instagram
  • Pinterest
  • SØK
  • Kontakt
  • Om meg
  • Brukervilkår
AperitivoMat.no, proudly powered by WordPress.