Asiatisk kyllingform er inspirert av maten fra Sør-øst Asia. Det er litt sting i sausen, og du kan gjøre retten sterkere eller mildere ved å justere mengden spicy pot sauce.
2 rødløk i strimler
2 paprika i forskjellige farger i strimler
4 -6 kyllingfileter i strimler, brunet i stekepanne med litt olje
1 pk cashewnøtter, ristet raskt i tørr panne, så de får fin farge
1 fl sataysaus
1/2 fl spicy pot sauce (sukiaki shabu shabu)
1 boks kokoskrem (400 ml)
1 pk revet ost
Frisk koriander til pynt
![Asiatisk kyllingform Asiatisk kyllingform](https://i0.wp.com/www.aperitivomat.no/wp-content/uploads/P1100335.jpg?resize=750%2C500&ssl=1)
Legg kyllingfilet, løk og paprika i ildfast form. Rør sammen sataysaus, spicy pot sauce og kokoskrem og hell det over kyllingblandingen. Dryss over revet ost og sett i ovnen på 200 grader i 30 min. eller til osten har fått fin, gyllen farge. Server med ris eller nudler, kokt etter anvisning på pakken.
![Asiatisk kyllingform Asiatisk kyllingform](https://i0.wp.com/www.aperitivomat.no/wp-content/uploads/P1100340.jpg?resize=750%2C500&ssl=1)
Du finner matretter fra hele verden HER.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.